Hozzászólás írása

Pálinkás István

2016-07-25

Számomra, aki célirányosan, de ismeretlenül érkezett a városba, a szállás elhelyezkedése és felszereltsége tökéletes volt: forgalmas út mellett (a nyugalmat ez nem zavarja ), vendéglátóipari egység kb 3-5 perc gyalog, Tesco az út másik oldalán, vasútállomás 5 perc autóval… A szállásadó hölgy nagyon kedves, segítőkész és közvetlen személyiség! A klíma extra pontokat ért számomra a két ország közti 20 foknyi hőmérséklet-különbség miatt… 🙂

Erika, Gyuri, Roli, Lea

2016-05-30

Kedves Orsi! Bár csak rövid időt töltöttünk Nálatok, nagyon tetszett a szállás. Tiszta, rendezett, jól felszerelt és nem utolsó sorban rendkívül kedves volt a fogattatás. :-)) Visszatérő vendégek leszünk!

Üdv: Erika, Gyuri, a Kis Rendőr és a Napszemüveges Szépség

Edina Balázs

2016-01-12

Nagyon jól éreztük magunkat az itt eltöltött néhány nap során. Barátságos vendéglátásban volt részünk, A szobánk, a fürdő és a konyha is kifogástalan állapotban voltak, minden pontosan olyan tiszta és rendezett, mint a képeken.
Már a hazaúton azt tervezgettük, hogy az éven mikor kéne újra visszamenni. Nagyon kellemes hely, mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

Krisztina

2016-01-06

Klassz hely! Ajánlom! 🙂

Lilla és Ádám

2016-01-04

A szállásvezető nagyon kedves volt. Tiszta, nagyon barátságos szobát kaptunk. A szállásról a főtér is könnyen megközelíthető. Összességében nagyon elégedettek voltunk a szállással. Szívesen megyünk máskor is! 🙂 Lilla és Ádám

Tóth Ditta

2015-12-02

Szia!
Meg voltunk elégedve mindennel, köszönünk szépen mindent!
Kellemes, nyugodt napokat töltöttünk el! Nagyon szuper volt! 🙂
Üdv: Tóth Ditta

Oláh Tímea

2015-11-09

Kedves Orsi!
Öröm volt Nálad megszállni, mindennel abszolút elégedett voltam. Külön pozitívum volt számomra, hogy egy helyen laktunk – túl kicsi a világ 😀 Remélem hamarosan újra igénybe vehetem valamelyik szobádat. Addig is minden jót és kitartást kívánok ^^ És mindenkinek ajánlani fogom a Kincses Vendégházat! 😉

Kocsis István

2015-10-28

Kedves Orsolya!
Nagyon köszönöm a kedves fogadtatást. Kitűnően éreztem magam, kiváló hely a pihenésre, csak ajánlani tudom.
Ha még lesz lehetőségem, akkor ismét a KINCSES vendégház vendégszeretetét szeretném élvezni.
Rengeteg vendéget kívánok önnek. Legyen mindig mosolygós, jókedvű és vidám.
Üdvözlettel:Kocsis István

Fekete Balázs és Horváth Ádám

2015-10-28

1 éjszakát töltöttünk el a szálláshelyen,nagyon jól éreztük magunkat bátran ajánlom mindenkinek.Minden rendben volt tisztaság és szívélyes vendéglátás fogadott minket.
Ha Debrecenben járok biztosan ezt a szálláshelyet fogom újra választani Orsi nagyon kedves és barátságos volt.

Kőhalmi László és Családja

2015-06-20

Három éve voltunk itt először, akkor nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Ezért esett a választás most is a Kincses Vendégházra. Most sem csalódtunk, a színvonal a régi, nem változott. Orsolya kedves, közvetlen. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

B. Attila

2015-03-03

A tulajdonos nagyon aranyos és közvetlen! Már kétszer aludtunk nála és nagyon megvoltunk elégedve!
A szobák szépek, tiszták és barátságosak! Van parkoló az udvarban. Ha legközelebb Debrecenbe megyek, ismét nála fogok aludni!

Kolozsi Csaba

2015-03-03

A Tulajdonos Orsolya nagyon kedves,közvetlen.Minden tökéletes volt,a vendégház nagyon szép és tiszta!Ajánlom mindenkinek itt szálljon meg!

Csaba és Szilvia

2014-12-27

Kedves, rugalmas szállásvezető, szép, tiszta, kellemes szoba! Ha tehetjük még szívesen térünk vissza! Csaba és Szilvia

Lélek Irma

2014-11-28

Azzal kell kezdjem,hogy a ház tulajdonosa rendkívül segítőkész és nagyon kedves ez csak plusz a rendezett és tiszta vendégház mellé ami minden igényt kielégít még a precizitásukról híres németeknek is,mindenkinek csak ajánlani tudom!

Fülöp Tünde

2014-06-18

Az egész ház tiszta és gyönyörű! Nagy előnye, hogy a bevásárlóközpont 2 percnyi sétára van. Teljes mértékben meg voltunk elégedve vele. Az ágy is nagyon kényelmes, a tulajdonos kedves. Köszönünk mindent! 🙂

Fábián Gábor

2014-01-27

A vendégház nagyon rendben van, a tulajdonos, nagyon kedves.
Minden tökéletes volt, ezúton is köszönünk mindent!

Üdv, Fábián Gábor

Varga Ádám

2014-02-18

Nagyon kényelmes ágy, a tisztaság is kifogástalan volt. A wifi is remekül működött. A forgalmas út közelsége egyáltalán nem volt zavaró. Nagy előnye, hogy pár lépésre van a Tesco, de a belváros is pár perc séta. Sok helyen megszálltunk már -köztük több szállodában is- , de a Kincses Vendégház simán felveszi a versenyt ezekkel, ár/érték arányban pedig kiváló.

Elena and Eugen Oros

2013-12-25

We were very pleased with the accomodation. The pension is very clean and the landlady is very frendly and helpful and a good host. The pension has a good location in the city, near the Supermaket Tesco and not far away from downtown.

Varga Gábor

2013-11-26

Visszatérő vendég vagyok a Kincses Vendégházban. Tiszta barátságos szobák, a bevásárlóközpont mellett, közel a belvároshoz. Orsolya kedves, közvetlen, családias hangulatot teremtett. Jövőre újra jövök.

Bukor Ágnes

2013-08-25

Nagyon otthonos volt a szoba, köszönjük a Párom nevében is (Tassonyi Tamás) hogy csodássá tették a nyaralásunkat, tetszett a szállás. Tiszta, rendezett, jól felszerelt és nem utolsó sorban rendkívül kedves volt a fogattatás. :-))
Visszatérő vendégek leszünk!

Üdv: Erika, Gyuri, a Kis Rendőr és a Napszemüveges Szépség

Ildi és Anya

2013-11-05

Kedves Orsolya!
Ezúton szeretném megköszönni ismét a szolgálatkészségét, amikor is a lerobbant autónk mellől elvitt a vendégházba, majd vissza a szervízbe a megjavított járműért. Nagyon ritka egy vendéglátótól ez a fajta segítőkészség. Örülök, hogy megismerhettem és részese lehettem annak a kényelemnek, amint nekünk nyújtott. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ne tétovázzanak, ha szálláshelyet keresnek! 🙂

Tajti Anita

2013-11-01

A tulajdonos nagyon kedves, közvetlen. Biztosan legközelebb is szívesen megszállok náluk.

 

Nagy Tímea

2013-10-28

Nagyon szép tisztaság, jól felszerelt konyha és kényelmes ágy várt minket. Rendkívül szívélyes volt a fogadtatás 🙂

Takács Tamás

2013-10-25

A foglalásnál azt mondták nézzem meg a képeket, és tényleg az kaptam ami a képen volt. A szállásadó hölgy, Orsolya, nagyon kedves és segítőkész! Ha legközelebb Debrecenben szállásra lesz szükségem megint ide jövök.

Soós Tímea

2013-10-24

Modern, tiszta, teljesen felszerelt. A szállásadó hölgy nagyon kedves, rugalmas.

Szalai Zsófia

2013-10-20

Nagyon kellemes vendéglátásban volt részünk, a szoba kényelmes és komfortos volt. Külön kiemelném Herega Orsolya barátságos fogadtatását, és azt, hogy mindenben segítséget nyújtott. Ajánlani fogom az ismerőseimnek 🙂

 

Gyetvai Ferencné

2013-10-16

Jól éreztük magunkat. A szállásüzemeltető hölgy nagyon kedves és segítőkész volt. Szívesen megyünk legközelebb is.

 

B Edit

2013-08-28

A szobák tiszták és vidámak,Orsolya,a tulajdonos nagyon kedves,segítőkész!!
A konyha felszerelt. A szállás nincs messze a belvárostól!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!! 🙂

Hajdú Ildikó

2013-07-04

Csak jót tudok mondani a szállásról, tiszta, rendezett és még lehetne sorolni.Minden van ami kell. A szállásadó hölgy is rendkívül kedves, segítőkész és jókedélyű.

Borosnyay Péter

2013-06-08

Kiváló hely !

A szobák tiszták, rendezettek, hangulatosak, a berendezés (és a weblap) színvilága nagyon kellemes és barátságos, megnyugtató légkört sugároz. A tulajdonos hölgy nagyon kedves, udvarias, segítőkész. Ilyen körülmények között élvezet a pihenés !
Köszönöm hogy itt tölthettem néhány éjszakát.

Üdv : Petya :-))

 

Liv

2013-06-05

Kedves fogadtatás, szívélyes vendéglátás, tiszta és kényelmes szoba – egyszóval minden a legnagyobb rendben! Köszönjük!
L+L

Dr. Székely Miklós

2013-05-25

Rendkívül szolgálatkész, előzékeny és szívélyes fogadtatásban volt részem. Nagyon szép, patyolattiszta, barátságos szobát kaptam. A szoba nagyon kényelmes volt, tökéletesen fel volt szerelve. Nagyon előnyös a Kincses Vendégház fekvése, ha Debrecenbe megyünk, biztos ezt a szálláshelyet keressük.

Ivánkó Mihályné

2013-05-22

Kedves Orsolya!
Nagyon szépen köszönjük a szállást! Nagyon szép szobákat kaptunk, mindennel meg voltunk elégedve! 🙂
Ha máskor is Debrecenbe megyünk, itt fogunk megszállni! 🙂
Üdv
Ivánkóné Kati. 🙂

Verebélyi Kitti és Margitka

2012-12-19

Már többször voltam én is itt, visszatérő vendég vagyok, nem véletlenül,mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Igényes,jol felszerelt tiszta szobák, a belváros is könnyen megközelíthető. Sok helyen voltunk már, de sehol sem találkoztunk ilyan fogadtatással mint itt,ami nem utolsó szempont:) Köszönünk szépen mindent Orsi!!! Pusziii

 

Kehó Ágota

2012-12-07

Kedves Orsolya és az egész Családod!

Nagyon szépen köszönjük a kedvességeteket. A szállás gyönyörűen felszerelt, sok helyen jártunk már, de eddig itt voltunk a legelégedettebbek! Köszönünk mindent, minden jót!
Ági, Ricsi, Levi, Sanyi 🙂

Pálmai Edith Klára

2012-08-31

Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megtalálnom az Önök vendégházát.Köszönjük a szivélyes fogadtatást a közvetlenséget kivánunk sok sikert a jövöben, és még sok sok vendéget. Klára